w Några projekt som är på gång
headerphoto

Saker jag har på gång

Jag har alltid många projekt på gång. Många av de saker jag jobbar med just nu är på uppdrag av andra företag och därför rätt hemliga. Men här är ett litet smakprov. Blir du nyfiken på något så klicka här: mikael@jagerbrand.se

 

Boken om ”Vikingarnas skägg”

Skägget har en lång och blodig historia men det är vikingarnas skägg som är mest spännande. För vikingen var skägget så viktigt att det faktiskt orsakade både mord och avgjorde krig. Snart kommer boken där du kan läsa allt om vikingarna och deras skägg. Boken heter ”Vikingar & skägg” och ges ut av Virvelvind Förlag. Mer info: mikael@jagerbrand.se

 

Snacket på en kvällstidning

Den som varit på en kvällstidning vet att snacket där kan bli rätt rått. Inte så konstigt eftersom man jobbar dagligen med mord, olyckor och skandaler. Nu kommer boken där du kan tjuvläsa vad som egentligen sägs när en kvällstidning skapas. Boken heter ”Tabloid talk” och kommer "snart"....
Några smakprov ur boken:
”Nu håller den på att bli dålig igen den här olyckan.”
”Det kan bli jävligt bra bilder. En bra båt brinner länge."

"I den här texten förstår man inte att dom är döda. Du kan väl mörda dom redan i ingressen.”

 

TV-programmet ”Jobstars”

”Jobstars” är en talangjakt där man genomför tävlingar på arbetsplatser runt om i landet. Scenerna placeras på fabriksgolv, i kontorslandskap, på åkrar och djupt nere i gruvor. Från varje arbetsplats utses finalister som sedan gör upp i en stor final.

 

Presentkortet ”Skruvogram”

Vad ger man pappa i present? Det här projektet går ut på att skapa ett presentkort riktat till män som har allt. Ett ”Skruvogram” är ett nationaellt presentkort som man kan lösa in i bygg- och järnhandelsbutiker.

 

Bilden är tagen
i Lysekil, Bohuslän.

 


E-bok om SVT:s olagliga kameror

I den här boken får du läsa den galna historien om en av svensk medias största skandaler: Att SVT i flera år brutit mot lagen genom att filma med förbjuden teknik.
E-boken »Den otroliga historien: Så blev ’På spåret’ -filmerna olagliga» innehåller exempel på de TV-program som inte följt lagen, en omfattande juridisk historik samt en genomgång av skandalens konsekvenser.

Mer info.


Bok om Tanums hällristningar

I trakten kring Tanum i Bohuslän finns en av världens största samlingar hällristningar - och har därför utsetts till världsarv.
Den praktiska guideboken hjälper dig att hitta det bästa och mest sevärda i världsarvet.
I den här guideboken får du veta allt du behöver veta om de största hällristningarna i Tanum.
Mer info.


Guidebok om Grebys gravfält

Den här nya guideboken handlar om Sveriges vackraste gravfält: Greby i Bohuslän.
Du får kartor, historik och mängder av info om det här fantastiska gravfältet.
Mer info.


Din guide till forntiden

Ny sajt för dig som är intresserad av svenska och utländska fornminnen. Sajten kommer successivt att få fler och fler resguider till forntiden.
Spana in: Fornguiden


Gratis e-böcker
om historia

Det här är sajten för dig som letar efter gratis e-böcker om arkeologi och historia.
E-boksbiblioteket är specialiserat på återutgivning av historiska böcker men publicerar också ut enstaka böcker om kändisar, nöje och resor.
Spana in: E-boksbiblioteket